Vi er Learning Mission

Forandringsagenter der vil skabe bedre livs- og læringsbetingelser

Learning Mission er en NGO og en sammenslutning af aktører, der arbejder for at skabe bæredygtige læringsfælleskaber, hvor både børn og voksne trives og oplever meningsfuldhed; og hvor alle børn og unge udvikler sig alsidigt og kan fungere som ansvarsfulde, engagerede og skabende medborgere.

Vores organisation blev etableret i slutningen af 2019 og er baseret på frivillighed. Der er mange grunde til, at vi arbejder for bæredygtige læringsfælleskaber, og du kan lære mere om hvorfor, og hvordan vi har tænkt os at gøre det.

Teamet bag Learning Mission

Mads Lønnberg

Initiativtager
Evnen til at lære og udvikle sig er medfødt, og samfundet kan med fordel facilitere frie læringsrammer og lade børn udvikle sig i forskellige retninger og tempi.

Signe Vinding

Partnerskabsansvarlig
Vi har brug for samarbejde og trygge, legende læringsmiljøer for at frigøre vores kreative potentiale og skabe en bæredygtig fremtid.

Danna Jørgensen

Psykolog og udviklingskonsulent
I mit arbejde som psykolog er min fornemmeste opgave at forbedre den mentale trivsel blandt børn og unge.

Denis Rivin

Head of Advisory Board
Der bliver ingen Grøn Omstilling uden transformation af skolesystemet – hvis vi skal tænke fremtiden anderledes skal vi uddannes til at tænke anderledes.

Lennart Briesenick

Medlemsansvarlig
Jeg vil hjælpe kommende generationer med at blive i stand til at leve på en meningsfuld og opfyldende måde i en verden i forandring.

Patricia Lykke

SoMe-ansvarlig
Man kan ikke bedømme et følende, intuitivt og selvlærende væsen med et tal. Vi er alle forskellige og vores forskellighed er nøglen til bæredygtig livslang læring.

Anders Horsholm

Webudvikler
Skoletræt fra første dag, og topkarakter i mågekiggeri. Vi lever i 2020, og det er på tide at favne kreativiteten frem for at begrave den i kontrol.

 

Hannah Klinge

Skribent
Siden vi alle begynder som børn, ser jeg ét sted at starte på rejsen mod en bedre verden; lad skolen blive meningsfuld, lærerig og udviklende for ethvert menneske i den.

Gertrud Sol

Ledelsesudvikler
Kommer snart

Frida Gregersen

Portrætfotograf
Hvordan udfolder vi livsglæde og skaberkraft? Det kræver mod at finde nye svar og løsninger – jeg ser det som uundgåeligt, at skolen som organisation må bevæge sig i.

Lasse Fair Mortensen

Sociale Medier
Den korteste vej til en grøn omstilling er et nyt menneskesyn. Vi er nødt til at se os selv som selvlærende væsener frem for beholdere der skal fyldes med information.

Charlotte

Frivillig
Tænk hvis vi kunne sætte børn fri til at mærke efter i sig selv. Tænk hvis kvalificerede vejledere kunne se, hvor børn havde potentiale, hvor de lyste op og hvor der lå en ægte kraft af nysgerrighed, vilje og ønske til at lære gemt i dem.

Vil du være med?

Bliv en del af frivilligteamet
Brænder du også for friere og bedre læringsbetingelser? Så send os hjertens gerne en ansøgning lige her.

Advisory Board

Denis Rivin

Futurist, iværksætter og formidler af menneskehedens fremskridt

Louise Klinge

Skoleforsker med fokus på relationskompetencer

Kim Escherich

Innovationsarkitekt med fokus på bl.a. etik og dannelse

Helle Rootzen

Specialist i læringsteknologi og digitalisering

Kenneth Fredslund

Fundraisingspecialist