Vil du være med til at skabe en grundskole, der er god for alle børn og unge?

Sammen kan vi skabe bedre livs- og læringsbetingelser

Vær med til at sikre, at alle børn og unge trives
Støt Learning Mission og kom med på rejsen mod et bæredygtigt skolesystem. Med din støtte bakker du samtidig op om verdensmål 4 – kvalitetsuddannelse og livslang læring til alle.Vi har brug for din hjælp til at nå i mål med vores mission, og her på siden kan du se, hvordan du kan bidrage.
FORANDRINGSAGENTER FOR BEDRE LÆRINGSBETINGELSER

Bliv medlem af learning mission

Som medlem er du med til at fremskynde den positive udvikling af skolesystemet. Jo flere medlemmer vi er, desto mere positiv opmærksomhed kan vi skabe om behovet for bedre livs- og læringsbetingelser. Du vil samtidig have mulighed for at deltage i vores generalforsamling og modtage nyt fra os fire gange om året. Kom med!

Støt med 200 kr. årligt

Bliv medlem
DIN STØTTE KAN GØRE EN FORSKEL

Støt med en donation

Støt vores arbejde med skoletransformationen og vær med til at sikre, at alle børn og unge bevarer lysten til at lære hele livet. Din støtte går til arbejdet med at skabe bedre læringsbetingelser. Her kan du se hvordan.

Støt med donation
AKTØRER DER ØNSKER EN FOLKESKOLE TILPASSET BØRN – OG IKKE OMVENDT

Sammenslutning af aktører

Er du skolelærer, pædagog, uddannelsesforsker eller brænder du på anden måde for at skabe bedre læringsbetingelser for børn og unge? Så kom med i vores Sammenslutning for Læring i det 21. århundrede. Vi afholder workshops, strategimøder og andre events med relevans for skoletransformationen.

Bliv forandringsagent for et bæredygtigt skolesystem

Se sammenslutning