Vi kan kun lykkes i fællesskab
– bliv en del af bevægelsen

Medlem 

Bliv Medlem

Bliv en fast del af Learning Mission med mulighed for deltagelse i den årlige generalforsamling og støt dermed aktivt arbejdet frem mod en transformation af skolesystemet, mens du løbende bliver opdateret omkring vores projekter og fremskridt.

200 kr./år

Donation

Lav en donation

Støt med en donation for at accelerere den uundgåelige transformation af skolesystemet og gøre Danmark til foregangsland for sunde og inkluderende læringsmiljøer til gavn for hele samfundet.

Valgfrit beløb

Testamente

Plant frø

Når du betænker Learning Mission i dit testamente, er du med til at accelerere den udvikling, der skal gøre Danmark til foregangsland for sunde og inkluderende læringsmiljøer.

Støt som organisation

Skole

Er I godt i gang med transformationen og vil inspirere andre, eller ønsker I hjælp til at transformere jeres skole? Vil  I være med til at gøre Danmark til forgangsland for et sundt læringsmiljøer med børns trivsel som første prioritet?

Hør mere

Kontakt os

Virksomhed

Bliv en del af Learning Mission ved at gå forrest i skoletransformationen og støtte verdensmål nummer 4 om kvalitetsuddannelse og livslang læring, hvor alle børn og unge trives i skolesystemet og bevarer lærelysten hele livet.

10.000 kr./år

Bidrag