Donationer via arv og testamente

Når du betænker Learning Mission i dit testamente, er du med til at accelerere den udvikling, der skal gøre Danmark til foregangsland for sunde og inkluderende læringsmiljøer.

Vi drømmer om at forene skolevisioner, så elever, lærere, forskere og forældre begynder at tale samme sprog. Børn skal have plads til at være børn i trygge og inspirerende rammer. Udviklingen er uundgåelig, og for hver donation kan vi accelerere udviklingen yderligere. Vi ved, at alle donationer og arv kommer fra hjertet, og uanset størrelse er de værdsatte hver og en.

Learning Mission er godkendt under ligningslovens § 8a

Vi er derfor godkendt og fritaget for at betale arveafgift. Dette betyder, at hele din donation går til vores arbejde med at transformere det traditionelle skolesystem til et sted, hvor børn kan lære gennem intuitiv udforskning og mødes med vejledning og inspiration frem for tilpasning.

Vi ønsker, at det skal være nemt at støtte vores arbejde, og derfor har vi hos Learning Missions indgået et samarbejde med den juridiske virksomhed ​Mine Arvinger​. De ønsker at give dig 100% tryghed, overblik og klarhed, når det kommer til dine juridiske dokumenter. Derfor foregår al rådgivning hos dem af en uddannet jurist. ​På deres hjemmeside kan du gratis booke en uforpligtende rådgivningssamtale og blive klogere på, hvordan du kan betænke Learning Mission i dit testamente. ​Læs mere her​.

Som velgørende organisation baseret på frivillighed tager vi imod både støtte og flere hænder med åbne arme.