Vi er Learning Mission

Forandringsagenter der vil skabe bedre livs- og læringsbetingelser

Learning Mission er en NGO og en sammenslutning af aktører, der arbejder for at skabe bæredygtige læringsfælleskaber, hvor både børn og voksne trives og oplever meningsfuldhed; og hvor alle børn og unge udvikler sig alsidigt og kan fungere som ansvarsfulde, engagerede og skabende medborgere.

Vores organisation blev etableret i slutningen af 2019 og er baseret på frivillighed. Der er mange grunde til, at vi arbejder for bæredygtige læringsfælleskaber, og du kan lære mere om hvorfor, og hvordan vi har tænkt os at gøre det.

Teamet bag Learning Mission

Mads Leif

Stifter og direktør
Evnen til at lære og udvikle sig er medfødt, og samfundet kan med fordel facilitere frie læringsrammer uden standardiseret målstyring for mange børn og unge.

Signe Vinding

Partnerskabsansvarlig
Vi har brug for samarbejde og trygge, legende læringsmiljøer for at frigøre vores kreative potentiale og skabe en bæredygtig fremtid.

Danna Jørgensen

Psykolog og udviklingskonsulent
I mit arbejde som psykolog er min fornemmeste opgave at forbedre den mentale trivsel blandt børn og unge.

Denis Rivin

Head of Advisory Board
Der bliver ingen Grøn Omstilling uden transformation af skolesystemet – hvis vi skal tænke fremtiden anderledes skal vi uddannes til at tænke anderledes.

Lennart Briesenick

Medlemsansvarlig
Jeg vil hjælpe kommende generationer med at blive i stand til at leve på en meningsfuld og opfyldende måde i en verden i forandring.

Patricia Lykke

SoMe-ansvarlig
Man kan ikke bedømme et følende, intuitivt og selvlærende væsen med et tal. Vi er alle forskellige og vores forskellighed er nøglen til bæredygtig livslang læring.

Frida Gregersen

Portrætfotograf
Hvordan udfolder vi livsglæde og skaberkraft? Det kræver mod at finde nye svar og løsninger – jeg ser det som uundgåeligt, at skolen som organisation må bevæge sig i.

Hannah Klinge

Skribent
Siden vi alle begynder som børn, ser jeg ét sted at starte på rejsen mod en bedre verden; lad skolen blive meningsfuld, lærerig og udviklende for ethvert menneske i den.

Anders Horsholm

Webudvikler
Skoletræt fra første dag, og topkarakter i mågekiggeri. Vi lever i 2020, og det er på tide at favne kreativiteten frem for at begrave den i kontrol.

 

Natalia Dobler

Oversætter
At ændre skolesystemet er vores mest presserende opgave, og det er vores ansvar at støtte de yngste generationer i denne overgang.

Lasse Fair Mortensen

Sociale Medier
Den korteste vej til en grøn omstilling er et nyt menneskesyn. Vi er nødt til at se os selv som selvlærende væsener frem for beholdere der skal fyldes med information.

Vil du være med?

Bliv en del af frivilligteamet
Brænder du også for friere og bedre læringsbetingelser? Så send os hjertens gerne en ansøgning lige her.

Advisory Board

Denis Rivin

Futurist, iværksætter og formidler af menneskehedens fremskridt

Louise Klinge

Skoleforsker med fokus på relationskompetencer

Kim Escherich

Innovationsarkitekt med fokus på bl.a. etik og dannelse

Helle Rootzen

Specialist i læringsteknologi og digitalisering

Kenneth Fredslund

Fundraisingspecialist