Hvem er vi?

Dedikerede idealister, der vil forbedre skolesystemet til gavn for børn og samfund

Learning Mission er en uafhængig græsrodsbevægelse og et fællesskab for alle, der mener, at vi bør erstatte skolesystemets læringsprincipper fra det 18. århundrede. Vi drømmer om en verden, hvor børn kan lære gennem intuitiv udforskning baseret på deres egne unikke kognitive, følelsesmæssige og fysiske evner, og hvor de mødes med vejledning og inspiration frem for krav om tilpasning.

Vi er en nyregistreret velgørenhedensorganisation baseret på frivillighed, og vi er åbne for støtte og flere hænder. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du mener, at du kan hjælpe os med at transformere det traditionelle skolesystem.

Teamet bag Learning Mission

Mads Leif
Initiativtager

Evnen til at lære og udvikle sig er medfødt og bør ikke formes eller tilpasses af forældede læringsprincipper.

Signe Gjervig
PartnerSkaber

Vi har brug for samarbejde og nye udforskende måder at lære på for at frigøre vores kreative potentiale og skabe en bæredygtig fremtid.

Danna Jørgensen
Projekt Skoletelefon

I mit arbejde som psykolog har jeg set mange børn med dårligt mental helbred forårsaget af deres miljø, som vi må kunne forbedre.

Denis Rivin
Ekspert i Future Tech

Jeg bruger det meste af min tid på fremtidige studier, og jeg ser ikke noget ønskeligt fremtidsscenarie uden uddannelse i som kerne.

Lennart Briesenick

Leder af Circle Events

Jeg vil hjælpe kommende generationer med at blive i stand til at leve på en meningsfuld og opfyldende måde i en verden i forandring.

Emil Hansen

SoMe Leader

Jeg mener, at studerende er smartere end hvad nutidens uddannelse tillader; jeg vil vise dem, at de er change makers for deres egen læring.

Rasmus Napstad

Altmuligmand

Jeg vil være med til, at gøre en forskel hvor det tæller. Lad os sammen skabe en sjovere og mere kreativ fremtid for os og vores kommende generationer.

Pernille Blix

Kommunikation

Jeg har erfaret, hvordan børn kan blive pressede, syge og miste lysten til at lære, der inkl. mine egne børn, som jeg nu “hjemmeskoler”, så de kan få troen på dem selv igen.

Sand Kirk

Ambassadører

Efter selv at have tumlet mig igennem en forældet lærings anstalt. Så har det 21 årh. informationssamfund, brug for nye rødder at gro fra!

Stine Fohlmann

Illustrator

Jeg ønsker en folkeskole, der støtter det enkelte barn i at finde dets eget vej i livet, og som ser barndommen som noget, der er værdifuldt.

Nicklas Eskou

Webudvikler

Selvom ingen kan gå tilbage og lave en helt ny start, kan alle starte nu og lave en helt ny begyndelse.
Learning mission !

Natalia Dobler

Oversætter

At ændre skolesystemet er vores mest presserende opgave, og det er vores ansvar at støtte de yngste på denne overgang.

Michelle Rytter

Event Planner

Der skal ikke være grænser ved kreativitet, men muligheder.
Jeg vil være med til at åbne op for disse rammer og vise et nyt synspunkt til verdenen.

Sofia Weng

Projekt Skoletelefon

Gennem Learning Mission kan der skabes et stærkt fundament til vores kommende generationer hvilket vi har brug for i denne travle omskiftelige verden.  

Ivana Barbulakova

Grafisk designer

Jeg tror, at vi som mennesker blev skabt til at være kreative og frie, derfor støtter jeg ideen og værdierne bag Learning Mission.

Frida Gregersen

Fotograf

Hvordan udfolder vi livsglæde og skaberkraft? Det kræver mod at finde nye svar og løsninger – jeg ser det som uundgåeligt, at skolen som organisation må bevæge sig i

Millie Weng

Projekt Skoletelefon

Hvordan vi lærer er individuelt. Derfor bør vi dyrke nysgerrighed og individuelle styrker fremfor standardiseret undervisning.

Pernille Klarskov

Brand ansvarlig

Jeg drømmer om et skolesystem, der omfavner vores børns forskelligheder og giver dem friheden til at være deres autentiske jeg.

Roea Abdllahi

Transformer

Lad os gøre det sjovt at lære, og skoletiden værd at huske. Det er tid til mere frie og kreative læringsmiljøer 

Maria Nøhr

Transformer

Jeg tror på at vi vender de sørgelige statistikker for stress, angst og depressioner ved at leve et meningsfuldt og glædesfyldt liv.

Dig?

Content Manager

Vi har brug for en content manager, som kan hjælpe med at administrere og forberede opslag til vores opmærksomhedskampagne på sociale medier.

Dig?

Graphic Designer

En del af de opslag, vi forbereder til vores opmærksomhedskampagne, kræver grafik, og vi ville elske at få designhjælp til vores platforme og hjemmeside.

Anders Horsholm

Videograf

Skoletræt fra første dag, og topkarakter i mågekiggeri.
Vi lever i 2020, og det er på tide at favne kreativiteten og ikke myrde den.

Dig?

Transformers

Vi samler forskere og andre uddannelseseksperter i en komité, der skal udforme en transformationsplan. Kan dette være dig eller nogen i dit netværk?

Dig?

Fundraiser

Mange fonde støtter projekter, der skaber bedre betingelser for børn. Vores projekt kan være meget virkningsfuldt, og kræver dygtige fundaisere, der kan hjælpe med at søge midler.

Dig?

Sponsors

Du kan donere til vores organisation, uanset om du er privatperson eller firma. Hvis du ønsker at sponsorere et af vores projekter, så tøv ikke med at kontakte os.

Scroll til toppen