Vi er Learning Mission

Den korteste vej til et globalt klimaengagement er en transformation af skolesystemet

Learning Mission er en uafhængig græsrodsbevægelse og et fællesskab for alle, der mener, at vi bør erstatte skolesystemets læringsprincipper fra det 18. århundrede. Vi drømmer om en verden, hvor børn kan lære gennem intuitiv udforskning baseret på deres egne unikke kognitive, følelsesmæssige og fysiske evner, og hvor de mødes med vejledning og inspiration frem for krav om tilpasning.

Vi er en registreret velgørenhedsorganisation baseret på frivillighed, og vi er åbne for støtte og flere hænder. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil hjælpe med at transformere det traditionelle skolesystem.

Mads Leif

Stifter og direktør
Evnen til at lære og udvikle sig er medfødt, og samfundet kan med fordel facilitere frie læringsrammer uden standardiseret målstyring for mange børn og unge.

Signe Vinding

Partnerskabsansvarlig
Vi har brug for samarbejde og trygge, legende læringsmiljøer for at frigøre vores kreative potentiale og skabe en bæredygtig fremtid.

Danna Jørgensen

Psykolog og udviklingskonsulent
I mit arbejde som psykolog er min fornemmeste opgave at forbedre den mentale trivsel blandt børn og unge.

Denis Rivin

Head of Advisory Board
Der bliver ingen Grøn Omstilling uden transformation af skolesystemet – hvis vi skal tænke fremtiden anderledes skal vi uddannes til at tænke anderledes.

Lennart Briesenick

Medlemsansvarlig
Jeg vil hjælpe kommende generationer med at blive i stand til at leve på en meningsfuld og opfyldende måde i en verden i forandring.

Patricia Lykke

SoMe-ansvarlig
Man kan ikke bedømme et følende, intuitivt og selvlærende væsen med et tal. Vi er alle forskellige og vores forskellighed er nøglen til bæredygtig livslang læring.

Frida Gregersen

Portrætfotograf
Hvordan udfolder vi livsglæde og skaberkraft? Det kræver mod at finde nye svar og løsninger – jeg ser det som uundgåeligt, at skolen som organisation må bevæge sig i.

Hannah Klinge

Skribent
Siden vi alle begynder som børn, ser jeg ét sted at starte på rejsen mod en bedre verden; lad skolen blive meningsfuld, lærerig og udviklende for ethvert menneske i den.

Anders Horsholm

Webudvikler
Skoletræt fra første dag, og topkarakter i mågekiggeri. Vi lever i 2020, og det er på tide at favne kreativiteten frem for at begrave den i kontrol.

 

Natalia Dobler

Oversætter
At ændre skolesystemet er vores mest presserende opgave, og det er vores ansvar at støtte de yngste generationer i denne overgang.

Lasse Fair Mortensen

Sociale Medier
Den korteste vej til en grøn omstilling er et nyt menneskesyn. Vi er nødt til at se os selv som selvlærende væsener frem for beholdere der skal fyldes med information.

Anne Sofie Thygaard

Visionær skolelærer
Børn er ikke vidensmaskiner, der skal kontrolleres. De skal have en stemme, og vi lærere skal turde at undervise dem gennem tillid, inspiration og vejledning.

Vil du være med på holdet?

Din energi
“Jeg vil gerne hjælpe med at transformere skolen.”

Bliv frivillig her