Sammen kan vi skabe et bæredygtigt skolesystem

Bliv medlem

Forandringsagenter for bedre læringsbetingelser

Bliv en del af rejsen mod et bæredygtigt skolesystem og støt vores arbejde for bedre læringsbetingelser i skolesystemet. Med et medlemsskab bakker du samtidig op om verdensmål 4 om kvalitetsuddannelse og livslang læring til alle børn.

Støt med 200 kr. årligt

Ønsker til folkeskolen

Bliv medskaber af fremtidens folkeskole

Holbæk og Esbjerg Kommune er blevet sat fri på folkeskoleområdet, og de allerede i gang med at indsamle ønsker fra deres skoleelever. Vi vil derfor gerne høre jeres, nye som gamle skoleelever, ønsker til hvad folkeskolen skal kunne? Selvvalgte aktiviteter? Mulighed for at starte virksomhed? Udeskole? Hvad ønsker du?

Sammenslutning

Aktører der ønsker en folkeskole tilpasset børn – og ikke omvendt

Vi har samlet forskellige aktører på børne- og skoleområdet i en sammenslutning, hvor vi vidensdeler og samarbejder omkring, hvordan vi bedst hjælper skoleudviklingen på vej i hele landet. Følg linket for at læse mere og se alle aktørerne.

Bedre trivsel. Bedre læringsbetingelser.

Hjælp os med at skabe bedre trivsel og læringsbetingelser for nuværende og kommende generationer.

Spred budskabet

Hjælp os med at skabe omtale om behovet for en bæredygtig skole. Den nemmeste måde, du kan hjælpe skoleudviklingen på vej, er ved at sprede kenskabet til de mange årsager til, at de traditionelle læringsprincipper skal erstattes.

Spred det vigtige budskab

Del med venner

Donation

Støt Learning Missions arbejde med skoletransformationen og vær
med til at sikre, at alle børn og unge trives i skolesystemet og bevarer lærelysten hele livet.
Støt med et valgfrit beløb
Støt os

Virksomhed

Som Virksomhed for Livslang læring støtter I vores arbejde for Verdensmål 4 om kvalitetsuddannelse og livslang læring for alle og for at sikre, at bæredygtighed bliver en integreret del af skolen.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os

Bliv en del af vores frivilligteam

Brænder du for bedre læringsbetingelser og vil du hjælpe skoleforvandlingen på vej, hører vi meget gerne fra dig. Verden er vores arbejdsplads med arbejdsbase i Greencubator.

Bliv frivillig

Betænkt i testamente

Når du betænker Learning Mission i dit testamente, er du med til at accelerere den udvikling, der skal gøre Danmark til foregangsland for sunde og inkluderende læringsmiljøer.

Plant et frø