Vi vil gøre skolen

til et økosystem

for livslang læring

Hvorfor

Nye læringsprincipper øger trivsel, engagement og udvikling

Medbestemmelse, projektbaseret læring og formativ evaluering er blandt de metoder, der er med til at skabe bedre læringsbetingelser.

Vi er på en mission for at få alle landets skoler til at tage principperne i brug hurtigst muligt, så vi sammen kan skabe et samfund med større trivsel, stærkere fællesskaber og sundere udvikling for alle.

Hvorfor

Hvad er vigtigt at lære i det 21. århundrede? Der er mange gode grunde til at give børn og unge medbestemmelse på deres udviklingsrejse.

Lær mere her

Hvordan

Vi er først og fremmest nødt til at se mennesket som et selvlærende væsen, der udvikler sig bedst gennem tillid, inspiration og vejledning.

Lær mere her

Sammenslutning

Vi samler lærere, uddannelsesforskere og andre forandringsagenter, der ønsker et skolesystem, der er tilpasset til børn og unge – og ikke omvendt.

Lær mere her

Vil du hjælpe med at skabe bedre livs- og læringsbetingelser i skolen?

Vi lever i en kompleks og forandringsfyldt tid, og skolebørn skal udfolde sig i en verden vi endnu ikke kender. Tiden er inde til en historisk dialog omkring læring og uddannelse, der skal føre til en systemforandrende handling, så samfundet kan favne og omfavne alle børn.

Fremtidens samfund skal bygges på tillid. Et globalt paradigmeskift er i gang inden for uddannelse, som bygger på et nyt børne- og menneskesyn. Børn og unge har en vigtig stemme, og derfor vil vi gøre dem til medskabere af skolens indretning, indhold og strukturer i samspil med lærere, pædagoger, skoleledere og uddannelsesforskere.

Vi arbejder på at skabe en folkelig bevægelse for bedre læringsbetingelser, og vi håber, at du har lyst til at være med. Del dine ønsker til skolen, spred det vigtige budskab og bliv en del af rejsen mod et bæredygtigt skolesystem.